Z VEČ KOT 10 LETNIMI IZKUŠNJAMI ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST PREBERI VEČ Z VEČ KOT 10 LETNIMI IZKUŠNJAMI ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST PREBERI VEČ Z VEČ KOT 10 LETNIMI IZKUŠNJAMI ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST PREBERI VEČ

MG Rohr predstavitev

MG Rohr je podjetje z več kot 10-letno tradicijo poslovanja na področju specializirane dobave brezšivnih in šivnih cevi ter drugih specialnih materialov in polizdelkov za potrebe avtomobilske, kovinske, gradbene in drugih industrij. Širok prodajni asortiment dopolnjujemo s fleksibilnimi podpornimi storitvami, ki nam jih omogočajo lastna proizvodnja in lastna logistična mreža ter sodelovanje s priznanimi poslovnimi partnerji.

Smo generalni zastopnik družinskega podjetja Karl Mertl z Dunaja, ki je najbolje sortirano skladišče za dobavo vseh vrst cevi v različnih materialih. Potrebe in želje naših kupcev so v središču naše pozornosti, pri njihovem izpolnjevanju pa nas odlikujejo kakovost, hitrost, zanesljivost in visoka mera fleksibilnosti. Z vsemi svojimi deležniki gradimo dolgoročne odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju.

  NASLOV

  Dobja vas 257
  SI-2390 Ravne na Koroškem
  Slovenija

  TELEFON

  +386 2 82 17 788

  E-POŠTA

  info@mgrohr.si